Begrafenis regelen in Amsterdam

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Een passend afscheid in Amsterdam

Het verliezen van een dierbare is voor iedereen een groot verdriet. Passend Afscheid Uitvaartzorg staat in deze moeilijke periode voor u klaar om u te begeleiden met het regelen van een persoonlijke en waardige begrafenis in Amsterdam. Wij ontzorgen u tijdens dit proces en staan ervoor garant dat uw dierbare een mooi afscheid krijgt. Heeft u vragen over het regelen van een begrafenis in Amsterdam? Neem dan contact op met Passend Afscheid, wij helpen u graag.

Professionele uitvaartbegeleiding

Wij begrijpen dat het regelen van een begrafenis een emotionele aangelegenheid is en nemen u daarom graag zoveel mogelijk werk uit handen. Wanneer u ons belt over het overlijden van een dierbare, komen wij direct naar uw dierbare toe met onze rouwauto. Met deze auto brengen wij uw dierbare naar de door u gewenste locatie. Vervolgens regelen wij de aangifte van het overlijden bij de gemeente. Wanneer dit geregeld is, gaan wij met u in gesprek over uw wensen voor de begrafenis in Amsterdam.

begrafenis amsterdam met Passend Afscheid

Er moeten een aantal keuzes gemaakt worden, zoals:

  • Welke kleding krijgt uw dierbare aan?
  • Waar wilt u dat de opbaring plaatsvindt?
  • Welke uitvaartkist kiest u?
  • Welke rouwkaart vindt u het meest passend?
  • Op welke locatie mag de begrafenis plaatsvinden?

Passend Afscheid Uitvaartzorg helpt u bij het maken van al deze keuzes. Samen met u verzorgen wij in Amsterdam een waardige en passende begrafenis voor uw dierbare.

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Een persoonlijke begrafenis in Amsterdam

Passend Afscheid Uitvaartzorg helpt u graag om van de begrafenis van uw dierbare waardig en persoonlijk te maken. Daarom regelen wij in overleg met u het laatste afscheid of de herdenking op een locatie die zo goed mogelijk past bij de overledene. Dat kan in een kerk zijn, maar ook op een boot, in een sportclub of een café. Wij regelen alles rondom de begrafenis in Amsterdam voor u; van de rouwkaarten tot aan de grafsteen en eventueel een assieraad.

begrafenis regelen in amsterdam

Neem contact op met Passend Afscheid Uitvaartzorg

Heeft u nog vragen over de diensten van Passend Afscheid Uitvaartzorg, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met Passend Afscheid. Onze medewerkers staan u graag te woord. Bel 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl.

Een overlijden melden

Wilt u het overlijden van een dierbare melden? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar en komen direct naar u toe. Om een overlijden te melden belt u naar 020-6991990. Wij regelen dan samen met u een mooie en persoonlijke begrafenis in Amsterdam.