Begrafenis regelen

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Ondersteuning voor het regelen van een persoonlijke begrafenis

Na het overlijden van een dierbare moet er snel veel geregeld worden. Uitgerekend in een periode van groot verdriet moet u allerlei belangrijke beslissingen nemen. De dagen tot de begrafenis en de dag zelf vormen uw laatste herinnering. Hoe beter de begrafenis past bij uw dierbare, hoe mooier deze herinnering. Met Passend Afscheid Uitvaartzorg weet u zeker dat u passend afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wij helpen en ondersteunen u in deze moeilijke periode.

Begrafenis regelen van het eerste tot het laatste moment

Passend Afscheid regelt direct alles wat bij een overlijden komt kijken. Wij komen direct naar de overledene toe, ook ’s nachts en in het weekend. Met onze eigen rouwauto brengen wij uw dierbare over naar de locatie die u wenst. Ook doen wij direct aangifte van overlijden bij de gemeente. De eerste beslissingen overleggen we met u: doen we de laatste verzorging thuis of op locatie en welke kleding krijgt de overledene aan? Daarna volgt de tweede beslissing. Namelijk waar vindt de opbaring van de overledene plaats? Is hier rouwvervoer voor nodig en wat voor begrafeniskist kiest u? Kortom veel vragen en veel antwoorden. Wij begeleiden u hier uitgebreid bij.

begravenis

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Passende en persoonlijke begrafenis regelen

Een begrafenis moet uiteraard passend en persoonlijk zijn. Wij kunnen een begrafenis en herdenking op veel locaties voor u regelen, in een kerk uiteraard, maar bijvoorbeeld ook op een boot, in de kroeg, in een winkel of op een sportlocatie. Wij regelen alles rondom de begrafenis voor u; van rouwkaarten tot grafsteen en eventueel assieraden.

begravenis

Kosten van de begrafenis

Wat betreft kosten van de begrafenis hoeft u zich geen zorgen te maken. Passend Afscheid denkt met u mee en houdt rekening met uw budget. U krijgt altijd een helder kostenplaatje waarop alle onderdelen gespecificeerd staan. Wij werken met een aannametarief voor alle uren die wij maken om het afscheid goed te laten verlopen. Heeft u een uitvaartverzekering? Bel dan altijd eerst uw uitvaartverzorger. Pas wanneer Passend Afscheid aangifte heeft gedaan bij de gemeente, kan met de verkregen overlijdensakte de melding bij de uitvaartverzekering worden gedaan. Wij innen alle uitvaartverzekeringe

Contact met Passend Afscheid

Wilt u meer weten over het regelen en organiseren van een persoonlijke begrafenis? Neem contact op met Passend Afscheid via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.