Uitvaart De Nieuwe Ooster

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Hoe regel ik een uitvaart op de Nieuwe Ooster?

De Nieuwe Ooster heeft geen eigen uitvaartverzorgers. Wanneer een dierbare komt te overlijden kunt u contact opnemen met Passend Afscheid. Bij een overlijden belt u dus niet De Nieuwe Ooster omdat zij alleen in opdracht van de uitvaartondernemer een crematie of begrafenis uitvoeren. Begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster, voorheen de Oosterbegraafplaats, is onderdeel van de gemeente Amsterdam.

Een begrafenis of crematie regelen op de Nieuwe Ooster?
Passend Afscheid verzorgt alles.

De laatste verzorging

Wij zijn opgeleid in postmortale zorg.

Het rouwvervoer

Onze rouwauto is gratis op de uitvaartdag.

De opbaring

In de gekoelde ruimte, rouwcentrum of thuis.

En de rouwkaart

Een persoonlijke tekst in een mooi ontwerp.

Passend Afscheid regelt de uitvaart van begin tot eind

Bij een overlijden kunt u direct bellen naar 020- 6991990. Wij komen vervolgens direct naar u toe in Amsterdam, ook ’s nachts en in het weekend. Met onze eigen rouwauto brengen wij uw dierbare naar iedere gewenste locatie. Ook doen wij aangifte van overlijden bij de gemeente. Daarna gaan we met u om tafel: doen we de laatste verzorging thuis of op locatie en welke kleding krijgt de overledene aan? Als de overledene mooi is aangekleed volgt een tweede keuze. Namelijk waar vindt de opbaring plaats? Is hier rouwvervoer voor nodig en wat voor uitvaartkist kiest u? En wilt u een begrafenis of een crematie in Amsterdam bij de Nieuwe Ooster of op een andere plaats? Wij bieden u uitgebreide begeleiding in moeilijke tijden.

uitvaartzorg amsterdam

Wat te doen bij overlijden? Bekijk het stappenplan van Passend Afscheid

Contact met Passend Afscheid

Wilt u meer weten over het regelen en organiseren van persoonlijke uitvaarten in Amsterdam? Neem contact op met Passend Afscheid via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl. Wilt u een overlijden melden? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-6991990 en wij komen direct naar u toe.