Uitvaartkist met drie andreaskruizen gemaakt van rode timmermanspotloden in de aula van Zorgvlied.

Mannen onder elkaar

Dylan-fan, Amsterdammer en zorgzame vader. Elke ochtend stond hij voor het raam om zijn zoon uit te zwaaien.

In zijn werkzame leven was hij aannemer geweest. Spaarde stripboeken en ging naar ieder Dylan-concert. Hij kende iedereen en kwam dagelijks in zijn stamkroeg. Het was er nog niet van gekomen om geld opzij te zetten voor de uitvaart.

Condoleanceboek met portret en een collectebus bij een uitvaart in de kroeg.

Crowdfunding

Ondanks dat hij de tachtig al was gepasseerd was hij nog niet bezig met de dood. Je bent zo oud al je je voelt. Vader worden op latere leeftijd en jongere kroegmaten houden je blijkbaar jong. Diezelfde maten bleken ook echte vrienden te zijn. Er werd geld ingezameld voor een echt afscheid want hij liet een zoon van nog geen twintig achter. En natuurlijk ging het hele stel na afloop naar zijn stamkroeg. De vrienden verzorgde de catering.

Onze creatieve inbreng bij deze uitvaart

Als het afscheid al aardig vorm begint te krijgen fietst Michèle op weg naar de familie langs de Bouwmaat, de onder professionals bekende bouwmarkt in Amsterdam. Een passend idee werd geboren. Michèle kocht daar zes rode timmermanspotloden om er thuis drie andreaskruizen van te maken. Dan komt een studie industriële vormgeving goed van pas.

Uitvaartkistdecoratie van drie andreaskruizen voor een Amsterdamse aannemer gemaakt van rode timmermanspotloden.
Icon Passend Afscheid

Melding van overlijden

Max en Michèle zijn 24/7 bereikbaar op: 020 - 6991990

Heeft u een vraag?

Bel ons tijdens kantooruren: 020 - 2103770