Reviews

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Reviews van nabestaanden

Bij het gedag zeggen op de dag van de uitvaart, is het ontzettend fijn te horen van zowel de familie als van de genodigden dat zij een goed gevoel hebben gehad bij dit afscheid.

Zo ontzettend attent

Hi Michèle,
Dank je wel jullie zijn zo ontzettend attent met alles, echt geweldig.

Yvon – Amstelveen

Helemaal naar onze wensen

Dankzij Passend afscheid hebben we een prachtige uitvaart gehad, helemaal naar onze wensen. Michèle en Max dachten met ons mee en gaven suggesties. Ze luisterden heel goed en behandelde alles zeer zorgvuldig. Dat gaf troost in deze moeilijke dagen. Michèle en Max, nogmaals onze dank.

Eva Teijsse – Amsterdam

Meteen een goed gevoel

Lieve Michèle,
We denken met zoveel warme gevoelens aan de dagen dat we afscheid hebben genomen terug en onze zoon heeft het ook heel erg mooi gevonden dat hij ook iets mocht doen in de laatste zorg rondom zijn Opa. Wij zijn jullie zo dankbaar dat het allemaal mogelijk was. En dat het allemaal zo natuurlijk verliep. Het heeft ons echt geholpen om op een bijzondere en intieme manier afscheid te mogen nemen. Het was erg verdrietig maar zo bijzonder. Namens de hele familie nog heel veel dank voor jullie fantastische begeleiding. Ik ben zo blij dat ik je even ontmoet had en meteen een goed gevoel had op de manier waarop jij je werk doet samen met Max. Jullie hebben geen idee wat een bijzonder stel jullie samen zijn. Veel liefs!

Anna Uterwijk – Amsterdam

Een prachtige kaart

Beste Max,
Wat een prachtige kaart, de kinderen vinden de kaart ook mooi. Cum Laude.

Chiel – Amsterdam

Een pracht uitvaart

Beste Michèle en Max,
Ontzettend bedankt voor jullie warme, persoonlijke en professionele begeleiding die jullie ons de afgelopen tijd hebben gegeven. Mede door jullie betrokkenheid, heeft onze moeder een pracht uitvaart gehad en gaven jullie ons een fijn en veilig gevoel dat alles goed zou komen, wat ongetwijfeld is gebeurd. Ik dank jullie hartelijk en wens jullie erg veel geluk met Passend Afscheid.

Dennis & Ester – Nieuw Vennep

Tot in de puntjes geregeld

Ik heb, ondanks het verdriet, het als heel fijn ervaren om samen te werken met de mensen van Passend Afscheid. Juni 2014 is mijn vrouw overleden. Alles was tot in de puntjes geregeld en zij stonden open voor onze individuele wensen. Michelle heeft zelfs veel dingen ook nog doorgenomen met mijn vrouw voordat zij overleed. Zij namen alle tijd voor ons, wat heel goed voelt. Boven alles gaven hun warme en persoonlijke benadering mij veel steun op die dag.

Nico – Duivendrecht

In hoeken en bochten

Eigenlijk de eerste keer dat onze familie een zeer dierbaar iemand verlies… een heftige en emotionele gebeurtenis, iets wat ik (tegen beter weten in) hoop nooit meer mee te hoeven maken maar zo loopt het leven nu eenmaal. De crematie van mijn vader is op een fijne en respectvolle manier gegaan. Mijn vader heeft wel eens gezegd; zet mij maar bij de boom… grapjas denk ik nu. Maar mijn vader zou mijn vader niet zijn geweest als hij op een bijzondere manier afscheid zou nemen. Na thuis opgebaard te hebben gelegen, waarbij mijn broer en ik én mijn moeder de wake hebben gedaan, brak de dag van de crematie aan. Mijn ouders wonen in Amsterdam-centrum in een woning met hoeken en rare bochten in de gang. Dat ging een probleem worden. Uiteindelijk is de kist door het schuifraam naar buiten gedragen. En weet je, daar kijk ik met zo’n goed gevoel op terug. Dat paste eigenlijk wel weer bij ‘Bobbie’, iets waar ik met een absoluut goed gevoel op terugkijk. Het was een respectvolle (en kun je zeggen fijne?) uitvaart waar genoeg ruimte was voor een glimlach en een traan. Dit alles is achter de schermen op een professionele, fijne, warme en meevoelende manier door Michelle en Max geregeld. Ze waren er, maar ook eigenlijk niet. Wat ik daarmee bedoel is dat zij op de achtergrond aanwezig waren en alle noodzakelijk touwtjes uit handen namen, zodat wij konden beginnen met het rouwproces. We hopen allemaal gezond oud te worden en op een waardige manier heen te gaan, maar dat weten we niet (en dat is maar goed ook). Wanneer het moment komt dan weet ik Michelle en Max te vinden, twee fijne en gevoelige mensen die hun vak verstaan. Nogmaals bedankt.

Mike Uterwijk – Amsterdam

Intiem en bijzonder

Lieve schatten dank jullie wel. Voor jullie hulp en advies. Het afscheid was voor iedereen onvergetelijk. Zo intiem en bijzonder.

X, Amsterdam

Zijn de kleine dingen die het doen

Kaart vinden we allemaal heel erg mooi. Prachtig, ook de rook uit de uitlaat, het zijn de kleine dingen die het vaak doen.

Tiny – Amsterdam

Echt een passend afscheid

Het afscheid van mijn moeder was warm, liefdevol en respectvol. Echt een passend afscheid…
Bedankt Michele, dat je heel goed naar mijn moeders wensen hebt geluisterd en ervoor hebt gezorgd dat mijn moeder een afscheid heeft gekregen hoe zij het zelf wilde én wat zij verdiende. Bedankt Max, voor het ontwerpen van de ontzettend mooie kaart. Jullie manier van werken heb ik als erg prettig ervaren en dat is fijn tijdens zo’n moeilijke tijd.

Leonie – Duivendrecht