Rouwkaarten

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Geen voorgedrukte rouwbrieven

Na het overlijden van een dierbare moeten snel veel zaken geregeld worden. Juist in een tijd van intens verdriet staat u voor allerlei belangrijke beslissingen. De dagen tot de uitvaart en de dag zelf vormen uw laatste herinnering. Hoe beter het afscheid past bij uw dierbare, hoe mooier deze herinnering. Met Passend Afscheid weet u zeker dat u waardig afscheid kunt nemen van uw dierbare. Daarom is het maken van rouwkaarten en rouwbrieven ook maatwerk voor Passend Afscheid. Wij werken niet met voorgedrukte rouwkaarten en helpen u bij het opstellen van een rouwkaart tekst.

Schrijven van een goede rouwkaarttekst

Niets is mooier en dierbaarder dan een mooie en unieke zelfgeschreven tekst voor de rouwkaart van uw dierbare. Zelf een mooie tekst schrijven is lastiger dan u denkt. Het is misschien wel de eerste keer dat u dit doet en u werkt dan ook nog volop in de emotie en onder tijdsdruk. Wij schrijven de rouwkaarttekst dan samen met u. Wij kunnen u eventueel behoeden voor veelgemaakte tekstfouten waar het internet vol mee staat. Het is ons doel dat de ontvanger niet alleen een heel mooie rouwkaart ontvangt, maar dat deze ook de juiste informatie over de uitvaart bevat

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Unieke rouwkaart voor uniek persoon

Bij Passend Afscheid werken wij niet met voorgedrukte rouwbrieven en -kaarten. Ieder mens is uniek en daarom maken wij geen gebruik van standaard rouwdrukwerk. Wij ontwerpen persoonlijke rouwkaarten, rouwadvertenties en dankkaarten altijd zelf aan de hand van de verhalen van de nabestaanden. Door ons creatieve verleden zijn wij in staat een persoonlijke rouwkaart te ontwerpen die uniek is en die helemaal aansluit bij het leven van uw dierbare.

rouwkaart

Aandacht voor de rouwkaart is de moeite waard

Het loont de moeite om wat extra aandacht aan de rouwkaart te besteden. Veel ontvangers van de rouwkaart bewaren deze als blijvende herinnering aan de overledene. De rouwkaart krijgt zelfs een extra persoonlijk tintje als we een creatieve uiting van uw dierbare kunnen verwerken in een fraai ontwerp.

Contact met Passend Afscheid

Wilt u meer weten over het regelen en organiseren van persoonlijke uitvaarten en onze persoonlijke en unieke rouwkaarten? Neem dan contact op met Passend Afscheid via 020-2103770, of stuur ons een e-mail via contact@passendafscheid.nl.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.