Uitvaart regelen in Amsterdam

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Een uitvaart regelen in Amsterdam

Passend Afscheid Uitvaartzorg helpt u bij het regelen van een uitvaart in Amsterdam. Het overlijden van een dierbare is voor iedereen een moeilijke periode. Zeker wanneer u in die periode ook nog de uitvaart gaat regelen voor de overledene. U komt dan ineens voor een heleboel beslissingen te staan. Gelukkig staat Passend Afscheid Uitvaartzorg voor u klaar om van het laatste afscheid een mooie en persoonlijke uitvaart te maken. Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op.

Een waardig en passend afscheid

Passend Afscheid Uitvaartzorg begeleidt u in het regelen van de uitvaart van het eerste tot het laatste moment. Wanneer uw dierbare is overleden, komen wij direct naar u toe, ook ‘s avonds of in het weekend. Wij vervoeren uw dierbare met onze eigen rouwauto naar iedere gewenste locatie. We verzorgen ook de aangifte van het overlijden bij de gemeente. Vervolgens gaan wij met u in gesprek om uw wensen en verwachtingen voor de uitvaart in Amsterdam in kaart te brengen.

uitvaartzorg amsterdam

We begeleiden u bij alle keuzes die tijdens dit gesprek gemaakt moeten worden. Zoals:

  • Welke kleding krijgt de overledene aan?
  • Waar gaat de opbaring plaatsvinden?
  • Welke uitvaartkist kiest u?
  • Welke rouwkaart is het meest passend?
  • Op welke locatie gaat de uitvaart plaatsvinden?

Zoals u ziet zijn er een hoop vragen die beantwoord moeten worden voor het regelen van een uitvaart in Amsterdam. Samen met u verzorgen wij een waardig en passend afscheid voor uw dierbare.

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Unieke mogelijkheden voor een uitvaart in Amsterdam

Een unieke, persoonlijke uitvaart regelen in Amsterdam, daar staan wij voor bij Passend Afscheid Uitvaartzorg. Daarom regelen wij de uitvaart op iedere gewenste locatie. Dat kan in een kerk zijn, maar ook op een boot, in een sportclub of een café. Wij regelen alles rondom de uitvaart voor u; van rouwkaarten tot grafsteen en eventueel assieraad.

uitvaart regelen amsterdam

Contact met Passend Afscheid Uitvaartzorg

Wilt u graag meer informatie over het regelen van een uitvaart in Amsterdam? Neem gerust contact op met Passend Afscheid. Wij staan u graag te woord. U kunt hiervoor bellen naar: 020-2103770, of een e-mail sturen naar contact@passendafscheid.nl.

Het melden van een overlijden

Voor het melden van een overlijden kunt u altijd bij ons terecht. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Om een overlijden te melden belt u naar 020-6991990. Passend Afscheid Uitvaartzorg komt dan direct naar de overledene toe om de uitvaart te regelen.