Uitvaart regelen? Bekijk de uitvaart kosten

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Ondersteuning voor het regelen van een persoonlijke uitvaart

Na het overlijden van een dierbare moeten snel veel zaken geregeld worden. Juist in een tijd van intens verdriet staat u voor allerlei belangrijke beslissingen. De dagen tot de uitvaart en de dag zelf vormen uw laatste herinnering. Hoe beter het afscheid past bij uw dierbare, hoe mooier deze herinnering. Met Passend Afscheid weet u zeker dat u passend afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wij helpen en ondersteunen u in deze periode.

Uitvaart regelen van het eerste moment tot de laatste dag

Wij regelen direct alle standaardzaken die bij een overlijden komen kijken. Wij komen direct naar de overledene toe, ook ’s nachts en in het weekend. Met onze eigen rouwauto kunnen wij uw dierbare overbrengen naar iedere gewenste locatie. Ook doen wij aangifte van overlijden bij de gemeente. Daarna gaan we met u om tafel: doen we de laatste verzorging thuis of op locatie en welke kleding krijgt de overledene aan? Als de overledene mooi is aangekleed volgt een tweede keuze. Namelijk waar vindt de opbaring plaats? Is hier rouwvervoer voor nodig en wat voor uitvaartkist kiest u? Kortom veel vragen en veel antwoorden. Wij begeleiden u hier uitgebreid bij.

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Passende en persoonlijke uitvaart regelen

Een uitvaart moet natuurlijk passend en persoonlijk zijn. Wij kunnen een uitvaart op veel locaties voor u regelen, in een kerk uiteraard, maar bijvoorbeeld ook op een boot, in de kroeg, in een winkel of op een sportlocatie. Wij regelen alles rondom de uitvaart voor u; van rouwkaarten tot grafsteen en eventueel assieraden.

Kosten van de uitvaart

Wat betreft kosten van de uitvaart hoeft u zich geen zorgen te maken. Passend Afscheid denkt met u mee en houdt rekening met uw budget. U krijgt altijd een helder kostenplaatje waarop alle onderdelen gespecificeerd staan. Wij werken met een aannametarief voor alle uren die wij maken om het afscheid goed te laten verlopen. Heeft u een uitvaartverzekering? Bel dan altijd eerst uw uitvaartverzorger. Pas wanneer Passend Afscheid aangifte heeft gedaan bij de gemeente, kan met de verkregen overlijdensakte de melding bij de uitvaartverzekering worden gedaan. Wij innen alle uitvaartverzekeringen.

Contact met Passend Afscheid

Wilt u meer weten over het regelen en organiseren van persoonlijke uitvaarten? Neem contact op met Passend Afscheid via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.