Uitvaartbegeleiding

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Na het overlijden van een dierbare moet er snel veel geregeld worden. Juist in deze tijd van intens verdriet moet u allerlei belangrijke beslissingen nemen. De dagen tot de uitvaart en de dag zelf vormen uw laatste herinnering. Hoe beter het afscheid past bij uw dierbare, hoe mooier deze herinnering. Met de uitvaartbegeleiding van Passend Afscheid weet u zeker dat u waardig afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wij begeleiden en ondersteunen u in deze intense periode met een uitvaart op maat.

uitvaart

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Het persoonlijk begeleiden van een uitvaart is maatwerk. Na uw melding komen wij direct naar de overledene toe, ook ’s nachts en in het weekend. Met onze eigen milieuvriendelijke rouwauto brengen wij uw dierbare over naar de locatie die u wenst. Ook doen wij aangifte van overlijden in de woonplaats. Daarna bespreken we de uitvaartwensen met u. Doen we bijvoorbeeld de laatste verzorging thuis of op locatie en welke kleding krijgt de overledene aan? En waar vindt de opbaring plaats? Is hier rouwvervoer voor nodig en welke uitvaartkist kiest u? Kortom veel vragen en veel antwoorden voor een uitvaart op maat. Wij begeleiden u hier uitgebreid bij.

uitvaart

uitvaart

Contact opnemen met Passend Afscheid

Wilt u meer weten over de uitvaartbegeleiding van Passend Afscheid voor het regelen en organiseren van een persoonlijke uitvaart op maat? Neem dan contact op met ons op via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.