Uitvaartwensen vastleggen of een voorgesprek aanvragen?

Nadenken over uw eigen afscheid

Vaak zijn het de volwassen kinderen die het onderwerp uit de weg gaan. Terwijl hun ouders het juist graag geregeld hebben. Zodat hun kinderen hier later niet mee opgezadeld zitten. Passend Afscheid heeft hiervoor een uniek laatste wensenboek vormgegeven, ‘Mijn Notities Voor Later’. Dit handige hulpmiddel is een compleet naslagwerk geheel in kleur gedrukt en 60 pagina’s dik. Alles wat u nodig heeft voor een passend afscheid staat hierin beschreven.

Uitvaartwensen vastleggen op papier

Ondanks dat we veel zaken per computer en tablet afhandelen raden wij u aan uw uitvaartwensen toch op papier te zetten. De computer wordt lang niet altijd geraadpleegd door de nabestaanden omdat men niet van het tekstbestand af weet of het wachtwoord niet kent van de computer. Gebruik liever het laatste wensenboek van Passend Afscheid dat is bedoeld om er uw uitvaart mee vorm te geven. Laat u inspireren door de vele tips. Verzamel en plak bewaarde uitknipsels en foto’s gewoon in het boek zodat deze niet kwijtraken. Schrijf in het boek en durf vooral ook door te halen want wensen kunnen in de loop van tijd veranderen.

Wilt u ook graag ‘Mijn Notities Voor Later’ ontvangen?

Neem dan contact op met Passend Afscheid. U kunt ons mailen of bellen, dan maken we een afspraak om het boek langs te komen brengen. Kunt u gelijk met Michèle of Max kennismaken.

Ook interessant om te lezen:

Wat is afleggen?

Laatste verzorging, in de volksmond afleggen genoemd. De meestvoorkomende handelingen op een rij.

Laatste verzorging

De politie heeft het lichaam vrijgegeven

Het is bijna ochtend als we zachtjes de deur achter ons dicht trekken. Iedereen in de flat slaapt nog.

Nachtwerk

Het jochie werd vader en zelfs opa

Een opa die enorm genoot van zijn kinderen en kleinkinderen als zij langskwamen op zijn vaste stekkie op de camping.

Rouwkaart opa

Alles bleek mogelijk

Alles bleek mogelijk en Michele en Max voelden voor mij en de kinderen zo vertrouwd als familie. We kijken terug op een heel mooi afscheid.

Coby Hoogeveen – Amstelveen

Reviews
Icon Passend Afscheid

Melding van overlijden

Max en Michèle zijn 24/7 bereikbaar op: 020 - 6991990

Heeft u een vraag?

Bel ons tijdens kantooruren: 020 - 2103770