Laatste wensen bespreken en vastleggen

Nadenken over uw eigen afscheid

Vaak zijn het de volwassen kinderen die het onderwerp uit de weg gaan. Terwijl hun ouders het juist graag geregeld hebben. Zodat hun kinderen hier later niet mee opgezadeld zitten. Passend Afscheid heeft hiervoor een uniek laatste wensenboek vormgegeven, ‘Mijn Notities Voor Later’. Dit handige hulpmiddel is een compleet naslagwerk geheel in kleur gedrukt en 60 pagina’s dik. Alles wat u nodig heeft voor een passend afscheid staat hierin beschreven.

Uitvaartwensen vastleggen op papier

Ondanks dat we veel zaken per computer en tablet afhandelen raden wij u aan uw uitvaartwensen toch op papier te zetten. De computer wordt lang niet altijd geraadpleegd door de nabestaanden omdat men niet van het tekstbestand af weet of het wachtwoord niet kent van de computer. Gebruik liever het laatste wensenboek van Passend Afscheid dat is bedoeld om er uw uitvaart mee vorm te geven. Laat u inspireren door de vele tips. Verzamel en plak bewaarde uitknipsels en foto’s gewoon in het boek zodat deze niet kwijtraken. Schrijf in het boek en durf vooral ook door te halen want wensen kunnen in de loop van tijd veranderen.

Wilt u ook graag ‘Mijn Notities Voor Later’ ontvangen?

Neem dan contact op met Passend Afscheid. U kunt ons mailen of bellen, dan maken we een afspraak om het boek langs te komen brengen. Kunt u gelijk met Michèle of Max kennismaken.

Gerelateerde pagina’s:

Wat betekend afleggen?

Laatste verzorging, in de volksmond afleggen genoemd. De meestvoorkomende handelingen op een rij.

Lees meer

Deze hobbyfotograaf had een passie

In de week voorafgaand aan de uitvaart ontstonden er veel ideeën met het rode Dafje.

Lees meer

Voor deze levensgenieter vol humor geen sombere rouwkaart

Een echte familieman zorgzaam, superhandig en hij bakte de lekkerste appeltaarten. Een echte huismus dus.

Bekijk de rouwkaart

Heeft u een vraag?

Bel ons tijdens kantooruren: 020 – 2103770

Tot in de puntjes geregeld

Michelle heeft zelfs veel dingen ook nog doorgenomen met mijn vrouw voordat zij overleed. Zij namen alle tijd voor ons, wat heel goed voelt. Boven alles gaven hun warme en persoonlijke benadering mij veel steun op die dag.

Nico – Duivendrecht

Nabestaanden aan het woord