Uitvaartzorg Aalsmeer

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Persoonlijke service en ondersteuning

Het overlijden van een dierbare bezorgt u ongetwijfeld zeer veel verdriet. Door dit overlijden staat u plotseling midden in een periode waarin u veel zaken moet organiseren en keuzes moet maken. Juist de dagen tussen het overlijden in Aalsmeer tot aan de dag van het afscheid zelf vormen uw laatste onuitwisbare herinneringen aan de overledene. U wilt dat er dan een mooi en onvergetelijk afscheid geregeld is. Met onze persoonlijke service en ondersteuning staan wij met Passend Afscheid garant voor de best mogelijke uitvaartzorg in Aalsmeer.

Alle puntjes op de i voor uw afscheid in Aalsmeer

Wij zijn dag en nacht, en in het weekend, bereikbaar voor het melden van een overlijden in Aalsmeer. Na uw melding regelen wij direct alle dringende zaken die bij een overlijden nodig zijn. Wij komen direct naar de overledene toe voor vervoer naar de locatie die u wenst. Bij de gemeente Aalsmeer doen we zo snel mogelijk aangifte van overlijden. Daarnaast bespreken we met u de eerste organisatorische kwesties. Zoals, waar vindt de laatste verzorging van de overledene plaats? In welke kleding wilt u de overledene opbaren en in welke uitvaartkist? En kiest u voor cremeren of begraven in Aalsmeer? Wij gaan deze, en alle andere, belangrijke vragen samen met u beantwoorden.

afscheid

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Begrafenis in Aalsmeer regelen

Een begrafenis in Aalsmeer regelen kan op een gemeentelijke begraafplaats, of op een zogeheten bijzondere begraafplaats van een kerkgenootschap. Ook mogelijk is een begrafenis op een natuurbegraafplaats. Daarbij moeten we wel opmerken dat in de omgeving van Aalsmeer geen natuurbegraafplaats te vinden is. Natuurbegraafplaatsen liggen voornamelijk in de bosrijke gebieden buiten de randstad. U ziet: voor een begrafenis bent u beslist niet plaatsgebonden. De begrafenis hoeft dus niet plaats te vinden in Aalsmeer. Iedereen mag zelf kiezen waar hij of zij begraven wil worden.

afscheid

afscheid

Crematie in Aalsmeer regelen

Voor het regelen van een crematie in Aalsmeer zijn er nog ruimere keuzemogelijkheden. Een afscheidsbijeenkomst in de aula van het crematorium is zeker niet verplicht. Sterker nog: wij adviseren u zelfs om te kiezen voor een locatie die helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen. Bovendien is een bijeenkomst buiten een crematorium vaak ook nog goedkoper. En u heeft geen last van tijdsdruk van een volgende crematie. Na de bijeenkomst brengt Passend Afscheid de overledene naar het crematorium voor de feitelijke crematie. Wilt u daarbij aanwezig zijn? Dan regelen wij dat!

Contact opnemen met Passend Afscheid

Voor vragen over het regelen van begrafenissen en crematies in Aalsmeer en onze persoonlijke begeleiding, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Passend Advies via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en onze no-nonsense aanpak.

Melden van een overlijden in Aalsmeer

Wilt u een overlijden in Aalsmeer melden? Bel dan met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.