Uitvaartzorg Abcoude

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Voor het regelen van de meest persoonlijke uitvaart

Er moeten zeer snel veel zaken geregeld worden na het overlijden van een dierbare. En dat juist in een periode van intens verdriet. Toch moet u allerlei belangrijke beslissingen nemen. De dagen tot het afscheid in Abcoude tot de dag zelf vormen uw laatste herinneringen. Wat is er dan mooier dan een afscheid dat helemaal is toegespitst op uw dierbare? Passend Afscheid verzekert u van zeer persoonlijke uitvaartzorg in Abcoude. Wij helpen en ondersteunen u in deze periode.

Afscheid regelen van de eerste tot de laatste dag

Bij een overlijden in Abcoude regelen wij zo spoedig mogelijk alle dringende zaken. Wij staan 24 uur per dag klaar om naar de overledene toe te komen. Wij brengen de overledene met onze rouwauto naar de door u gewenste locatie. Ook doen wij in Abcoude aangifte van overlijden bij de gemeente. Verder is direct veel te bespreken. Waar doen we de laatste verzorging van de overledene, thuis of op locatie? En welke kleding krijgt de overledene aan? Waar zal de opbaring plaatsvinden en in welke uitvaartkist? Kiest u verder voor begrafenis of crematie in Abcoude? Al deze belangrijke vragen gaan wij samen met u beantwoorden.

uitvaartzorg abcoude

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Begrafenis in Abcoude regelen

U heeft drie keuzemogelijkheden voor het regelen van een begrafenis in Abcoude. De begrafenis kan plaatsvinden op een gemeentelijke begraafplaats of een bijzondere begraafplaats van een kerkgenootschap. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een natuurbegrafenis op een natuurbegraafplaats. In Abcoude en omgeving bevinden zich geen natuurbegraafplaatsen. Daarvoor kunnen we terecht in een bosachtige omgeving buiten de randstad. Wat de gemeente betreft mag iedereen kiezen waar hij of zij begraven wil worden. Buiten Abcoude kan dus ook.

begrafenis regelen in amsterdam

Uitvaart regelen Passend Afscheid

Contact met Passend Afscheid

Voor meer informatie over het regelen van uitvaarten en onze persoonlijke begeleiding in Abcoude nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Overlijden in Abcoude melden?

Wilt u een overlijden in Abcoude melden? Bel dan direct met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.