Uitvaartzorg Almere

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Voor de meest persoonlijke uitvaart

Na het overlijden van een dierbare moeten snel veel zaken geregeld worden. Uitgerekend in deze intense periode van groot verdriet moet u allerlei belangrijke beslissingen nemen. De dagen tot het afscheid in Almere tot de dag zelf vormen uw laatste herinneringen. Deze herinneringen worden alleen maar mooier als het afscheid heel goed past bij uw dierbare. Passend Afscheid verzekert u van zeer persoonlijke uitvaartzorg in Almere. Wij helpen en ondersteunen u in deze intense periode.

Uitvaart regelen van overlijden tot het afscheid

Passend Afscheid regelt onmiddellijk alles wat nodig is bij een overlijden in Almere. Wij komen direct naar de overledene toe, ongeacht dag of tijd. Wij brengen de overledene direct over naar de door u gewenste locatie. Ook doen wij aangifte van overlijden bij de gemeente Almere. Verder nemen we een aantal zaken met u door. Waar doen we de laatste verzorging? Thuis of op locatie? En in welke kleding wilt u de overledene opbaren? En waar vindt de opbaring plaats? Is hier rouwvervoer bij gewenst en welke kist heeft uw voorkeur? En wilt u een begrafenis of een crematie in Almere? Kortom veel vragen die we samen met u gaan beantwoorden. Wij begeleiden u hier uitgebreid bij en regelen het voor u.

uitvaart almere

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Begrafenis regelen in Almere

Als u kiest voor een begrafenis in Almere, heeft u drie keuzemogelijkheden. Wij kunnen een begrafenis voor u regelen op een gemeentelijke begraafplaats of op een bijzondere begraafplaats van een kerkgenootschap. U kunt ook kiezen voor een natuurbegrafenis op een natuurbegraafplaats. In de omgeving van Almere zijn geen natuurbegraafplaatsen. Deze liggen altijd buiten de randstad in een bosachtige omgeving. Kortom: iedereen mag zelf bepalen waar hij of zij begraven wil worden. Wij kunnen dus ook een begrafenis voor u regelen buiten Almere.

begrafenis regelen in amsterdam

Crematie in Almere regelen

Voor het regelen van een crematie in Almere bent u voor de afscheidsbijeenkomst niet gebonden aan een crematorium. Als u zich daar beter bij voelt, kies dan vooral voor een locatie die helemaal past bij uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere locatie, omdat uw dierbare die plek in Almere vaak bezocht. Als dat een bar was, dan is dat misschien wel een goede plek! Andere redenen om te kiezen voor een andere locatie dan de aula van een crematorium zijn de lagere kosten en het ontbreken van tijdsdruk. Of misschien houdt u de afscheidsdienst liever thuis in Almere? Passend afscheid brengt de overledene na de afscheidsbijeenkomst naar het crematorium.

Contact opnemen met Passend Afscheid

Kunnen wij u verder informeren over alle mogelijkheden van het regelen en organiseren van persoonlijke uitvaarten door passend Afscheid in Almere? Neem dan contact op met Passend Afscheid via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl.

Overlijden melden in Almere?

Wilt u een overlijden in Almere melden? Bel dan direct met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.
————————————-