Uitvaartzorg Amstelveen

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Altijd een persoonlijke uitvaart

Na het overlijden van een dierbare moeten snel veel zaken geregeld worden. Juist in een tijd van intens verdriet staat u voor allerlei belangrijke beslissingen. De dagen tot het afscheid in Amstelveen tot de dag zelf vormen uw laatste herinneringen. Hoe beter het afscheid past bij uw dierbare, hoe mooier deze herinneringen. Passend Afscheid verzekert u van persoonlijke uitvaartzorg in Amstelveen. Wij helpen en ondersteunen u in deze periode.

Uitvaart regelen van overlijden tot het afscheid

Passend Afscheid regelt onmiddellijk alles wat bij een overlijden in Amstelveen komt kijken. Wij komen direct naar de overledene toe, 24 uur per dag!. Met onze milieuvriendelijke rouwauto brengen wij uw dierbare over naar iedere gewenste locatie. Ook doen wij aangifte van overlijden bij de gemeente Amstelveen. Ook bespreken we een aantal zaken met u. Doen we de laatste verzorging thuis of op locatie en in welke kleding wilt u de overledene opbaren? En waar vindt de opbaring plaats? Is hier rouwvervoer voor nodig en wat voor kist kiest u? En wilt u een begrafenis of een crematie in Amstelveen? Kortom veel vragen om te beantwoorden. Wij begeleiden u hier uitgebreid bij en regelen het voor u.

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Begrafenis regelen in Amstelveen

Kiest u voor een begrafenis in Amstelveen? Dan kunt u kiezen uit drie soorten begraafplaatsen. Er zijn gemeentelijke begraafplaatsen en er zijn bijzondere begraafplaatsen die door een kerkgenootschap zijn ingesteld. Maar ook een begrafenis op een natuurbegraafplaats is een populaire mogelijkheid. In Amstelveen en omgeving zijn geen natuurbegraafplaatsen. Deze liggen altijd buiten de randstad in een bosachtige omgeving. Verder is iedereen vrij om te kiezen waar hij of zij begraven wil worden. Wij kunnen dus een begrafenis regelen voor u in een andere plaats dan Amstelveen.

Crematie regelen in Amstelveen

Bij het regelen van een crematie in Amstelveen hoeft u de afscheidsbijeenkomst niet te houden in het crematorium. Kies vooral voor een locatie voor het afscheid die helemaal aansluit bij uw wensen. Kies een andere locatie, omdat uw dierbare op die plek in Amstelveen kind aan huis was. Een sportclub bijvoorbeeld. Meer voordelen van een andere locatie dan een crematorium zijn de lagere kosten en de lage tijdsdruk. Een afscheidsdienst thuis is uiteraard ook mogelijk. Passend afscheid brengt de overledene na de afscheidsbijeenkomst naar het crematorium.

Contact opnemen met Passend Afscheid

Kunnen wij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van het regelen en organiseren van persoonlijke uitvaarten door passend Afscheid in Amstelveen? Neem dan contact op met Passend Afscheid via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl.

Overlijden melden in Amstelveen?

Wilt u een overlijden in Amstelveen melden? Bel dan direct met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.