Uitvaartzorg Amsterdam

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Verzorgen van een persoonlijke uitvaart

Na het overlijden van een dierbare moeten snel veel zaken geregeld worden. Juist in een tijd van intens verdriet staat u voor allerlei belangrijke beslissingen. De dagen toelopend naar de uitvaart in Amsterdam tot de dag zelf vormen uw laatste herinnering. Hoe beter het afscheid past bij uw dierbare, hoe mooier deze herinnering. Met Passend Afscheid bent u verzekerd van persoonlijke uitvaartzorg in Amsterdam. Wij helpen en ondersteunen u in deze periode.

Uitvaart regelen van het eerste moment tot de laatste dag

Wij regelen direct alle standaardzaken die bij een overlijden komen kijken. Wij komen direct naar de overledene in Amsterdam toe, ook ’s nachts en in het weekend. Met onze eigen rouwauto brengen wij uw dierbare naar iedere gewenste locatie. Ook doen wij aangifte van overlijden bij de gemeente. Daarna gaan we met u om tafel: doen we de laatste verzorging thuis of op locatie en welke kleding krijgt de overledene aan? Als de overledene mooi is aangekleed volgt een tweede keuze. Namelijk waar vindt de opbaring plaats? Is hier rouwvervoer voor nodig en wat voor uitvaartkist kiest u? En wilt u een begrafenis of een crematie in Amsterdam? Kortom veel vragen en veel antwoorden. Wij begeleiden u hier uitgebreid bij.

uitvaartzorg amsterdam

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Begrafenis regelen in Amsterdam

Bij uw keuze voor een begrafenis in Amsterdam heeft u de keuze uit drie soorten begraafplaatsen. Van oudsher hebben we de gemeentelijke begraafplaatsen en de bijzondere begraafplaatsen die door een kerkgenootschap zijn ingesteld. Ook een begrafenis op een natuurbegraafplaats is populair. In Amsterdam en omgeving zijn geen natuurbegraafplaatsen. Deze liggen altijd buiten de randstad in een bosachtige omgeving, maar ze zijn wel een goed alternatief. Verder mag iedereen kiezen waar hij of zij begraven wil worden. U bent niet gebonden aan de gemeente Amsterdam.

begrafenis regelen in amsterdam

crematie regelen in amsterdam

Crematie regelen in Amsterdam

Bij het regelen van een crematie in Amsterdam hoeft u de afscheidsbijeenkomst niet te houden in het crematorium. Kies een locatie voor het afscheid die past bij uw wensen. Kies een andere locatie, omdat uw dierbare op die plek bijvoorbeeld kind aan huis was. Meer voordelen van een andere locatie dan een crematorium zijn de lagere kosten en de lage tijdsdruk. Ook kiezen mensen soms voor een afscheidsdienst thuis. Passend afscheid brengt de overledene na de afscheidsbijeenkomst naar het crematorium in Amsterdam.

Contact met Passend Afscheid

Wilt u meer weten over het regelen en organiseren van persoonlijke uitvaarten in Amsterdam? Neem contact op met Passend Afscheid via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl.

Overlijden melden in Amsterdam?

Wilt u een overlijden in Amsterdam melden? Bel dan direct met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.