Uitvaartzorg Diemen

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

De meest persoonlijke en onvergetelijke uitvaart

Het overlijden van een dierbare bezorgt u veel verdriet. Ook bezorgt het u een lastige periode waarin u veel moet regelen en waarin u veel belangrijke beslissingen moet nemen. De dagen tot het afscheid in Diemen tot uiteindelijk de dag zelf vormen uw laatste herinnering aan de overledene. Daarbij hoort ook een mooi en memorabel afscheid. Met onze persoonlijke service en ondersteuning kunt u met Passend Afscheid rekenen op uitstekende uitvaartzorg in Diemen.

Afscheid tot in de puntjes geregeld in Diemen

Na het overlijden van uw dierbare in Diemen kunt u ons dag en nacht bellen, ook in het weekend. Wij zorgen er dan voor dat de meest dringende zaken direct geregeld worden. We komen meteen naar de overledene toe en brengen de overledene met eigen rouwauto naar de door u gewenste locatie. Zodra het kan, doen wij ook aangifte van overlijden bij de gemeente Diemen. En verder nemen we een aantal punten met u door. Waar vind de laatste verzorging van de overledene plaats, bij u thuis of elders? In welke kleding wilt u de overledene opbaren en in welke kist? En kiest u voor cremeren of begraven in Diemen? Samen met u gaan wij al deze belangrijke vragen beantwoorden.

Uitvaart regelen Passend Afscheid

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Begrafenis regelen in Diemen

Een begrafenis in Diemen kunt u regelen op een gemeentelijke begraafplaats of op een bijzondere begraafplaats die behoort bij een kerkgenootschap. Een andere mogelijkheid is een begrafenis op een natuurbegraafplaats. Maar natuurbegraafplaatsen zijn in Diemen of omgeving niet te vinden. Daarvoor moeten we naar bosrijke omgevingen buiten de randstad. Zoals u kunt lezen, hoeft een begrafenis niet perse in uw woonplaats Diemen plaats te vinden. Iedereen mag kiezen waar hij of zij begraven wil worden.

crematie regelen in amsterdam

Contact met Passend Afscheid

Wilt u meer weten over het regelen en organiseren van persoonlijke uitvaarten in Amsterdam? Neem contact op met Passend Afscheid via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl.

Melden van een overlijden in Diemen

Wilt u een overlijden in Diemen melden? Bel dan met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.