Uitvaartzorg Haarlem

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Wij verzorgen een persoonlijke en onvergetelijke uitvaart

Het overlijden van een dierbare zorgt voor veel verdriet. In die periode moet veel geregeld worden en moet u veel belangrijke beslissingen nemen. De dagen tot het afscheid in Haarlem tot de dag zelf vormen uw laatste herinneringen. Wat is er dan mooier dan een afscheid dat helemaal is toegespitst op uw dierbare? Passend Afscheid verzekert u van zeer persoonlijke uitvaartzorg in Haarlem. U kunt rekenen op onze persoonlijke service en ondersteuning in deze periode.

Uitvaart regelen van het eerste moment tot de laatste dag

Afscheid in Haarlem tot in detail geregeld

Na uw melding van overlijden van uw dierbare in Haarlem regelen wij zo spoedig mogelijk alle dringende zaken. Dag of nacht, wij komen direct naar de overledene toe en brengen de overledene met onze rouwauto naar de door u gewenste locatie. Bij de gemeente Haarlem doen wij direct aangifte van overlijden. Verder bespreken we met u een aantal zaken. Waar doen we de laatste verzorging van de overledene, thuis of op locatie? En welke kleding krijgt de overledene aan? Waar doen we de opbaring en in welke uitvaartkist? Kiest u verder voor een begrafenis of een crematie in Haarlem? Al deze, en andere, belangrijke vragen gaan wij samen met u beantwoorden.

uitvaart Haarlem

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Regelen van begrafenis in Haarlem

Het regelen van een begrafenis in Haarlem biedt u drie mogelijkheden. U kunt de begrafenis laten plaatsvinden op een gemeentelijke begraafplaats of op een bijzondere begraafplaats behorend bij een kerkgenootschap. Maar u kunt ook kiezen voor een begrafenis op een natuurbegraafplaats. Natuurbegraafplaatsen zijn in Haarlem niet voorhanden. Die zijn uitsluitend buiten de randstad te vinden in bosrijke omgevingen. U mag dus altijd zelf kiezen waar u begraven wilt worden. Dat hoeft niet in uw woonplaats Haarlem te zijn.

begrafenis regelen in amsterdam

uitvaart Haarlem

Crematie regelen in Haarlem

Kiest u voor een crematie? Dan heeft u alle vrijheid in het kiezen van de locatie van de afscheidsbijeenkomst. U bent daarvoor niet gebonden aan de aula van het crematorium. Wilt u dat we een crematie regelen in Haarlem? Dan adviseren wij u een locatie te kiezen die helemaal bij uw wensen past. Bovendien is dat vaak veel goedkoper en is er geen sprake van tijdsdruk, zoals in een crematorium. U kunt zelfs kiezen voor een afscheidsdienst bij u thuis in Haarlem. Passend Afscheid brengt de overledene na de afscheidsbijeenkomst naar het crematorium. Wilt u mee? Dan kan dat ook!

Contact opnemen met Passend Afscheid

Voor meer informatie over het regelen van uitvaarten en onze persoonlijke begeleiding in Haarlem nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Overlijden in Haarlem melden?

Wilt u een overlijden in Haarlem melden? Bel dan direct met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.