Uitvaartzorg Uithoorn

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Wij verzorgen de meest persoonlijke uitvaart

Na het overlijden van een dierbare moeten er zeer snel heel veel zaken geregeld worden. Juist in deze periode van zeer intens verdriet staat u voor allerlei belangrijke beslissingen. En de dagen tot de uitvaart in Uithoorn tot de dag zelf vormen uw laatste herinnering. Dan wilt u toch zeker een afscheid regelen dat helemaal is toegespitst op uw dierbare. Des te mooier is dan die herinnering. Met Passend Afscheid bent u verzekerd van zeer persoonlijke uitvaartzorg in Uithoorn. Wij helpen en ondersteunen u in deze periode.

Alles geregeld van de eerste tot de laatste dag

Bij een overlijden in Uithoorn regelen wij zo spoedig mogelijk alles wat daarbij nodig is. Wij komen direct naar de overledene toe, ook ’s nachts en in het weekend. Wij brengen de overledene met onze rouwauto naar de locatie van uw keuze. Ook doen wij in Uithoorn aangifte van overlijden bij de gemeente. Daarna hebben we veel te bespreken met u. Doen we de laatste verzorging van de overledene thuis of op locatie en welke kleding krijgt de overledene aan? Waar vindt de opbaring plaats en welke uitvaartkist wilt u? En vindt de begrafenis of crematie in Uithoorn plaats? Kortom: heel veel vragen die wij samen met u gaan beantwoorden.

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Begrafenis in Uithoorn regelen

Voor het regelen van een begrafenis in Uithoorn heeft u drie keuzemogelijkheden. Kiest u een gemeentelijke begraafplaats of een bijzondere begraafplaats van een kerkgenootschap. Ook kunt u kiezen voor een begrafenis op een natuurbegraafplaats. In de omgeving van Uithoorn zijn geen natuurbegraafplaatsen voorhanden. Die liggen altijd buiten de randstad in een bosachtige omgeving. Wat gemeente betreft mag iedereen kiezen waar hij of zij begraven wil worden. Dat mag dus ook buiten Uithoorn zijn.

crematie regelen in amsterdam

Crematie regelen in Uithoorn

Bij het regelen van een crematie in Uithoorn zit u zeker niet gebonden aan een crematorium voor de afscheidsbijeenkomst. U bent vrij om een locatie te kiezen voor een afscheid dat het dichtst bij de overledene en uw wensen past. Kies voor een andere locatie, omdat uw dierbare die plek bijvoorbeeld graag bezocht. Meer redenen om te kiezen voor een andere locatie dan een crematorium zijn de lagere kosten en het ontbreken van tijdsdruk. Wilt u liever een afscheidsdienst thuis in Uithoorn? Dan regelen wij dat voor u. Passend afscheid brengt de overledene na de afscheidsbijeenkomst naar het crematorium.

Contact met Passend Afscheid

Kunnen wij u meer vertellen over het regelen en organiseren van persoonlijke uitvaarten in Uithoorn? Neem contact op met Passend Afscheid uitvaartzorg via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl.

Overlijden in Uithoorn melden?

Wilt u een overlijden in Uithoorn melden? Bel dan direct met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.