Uitvaartzorg Weesp

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Het overlijden van een dierbare bezorgt u veel verdriet. U staat nu ook ineens midden in een periode van veel zaken regelen en beslissingen nemen. Juist de dagen tot het afscheid in Weesp tot de dag zelf vormen uw laatste onuitwisbare herinneringen aan de overledene. Daarbij hoort natuurlijk een mooi en onvergetelijk afscheid. Met onze persoonlijke service en ondersteuning staan wij met Passend Afscheid garant voor de best mogelijke uitvaartzorg in Weesp.

Afscheid in Weesp tot in kleinste detail geregeld

Na het overlijden van uw dierbare in Weesp kunt u ons dag en nacht bellen, ook in het weekend. Wij regelen direct alle dringende zaken. Zo komen we direct naar de overledene toe en brengen we de overledene met eigen rouwauto naar de locatie die u wenst. Ook doen we zo snel mogelijk aangifte van overlijden bij de gemeente Weesp. Daarnaast bespreken we de andere belangrijke punten met u. Bijvoorbeeld: waar vindt de laatste verzorging van de overledene plaats? In welke kleding wilt u de overledene opbaren en in welke kist? En kiest u voor cremeren of begraven in Weesp? Samen met u gaan wij alle belangrijke vragen beantwoorden.

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Begrafenis in Weesp regelen

Het regelen van een begrafenis in Weesp kan op een gemeentelijke begraafplaats, of op een bijzondere begraafplaats die behoort bij een kerkgenootschap. Een andere mogelijkheid is een begrafenis op een natuurbegraafplaats. Daarbij moeten we opmerken dat er in de omgeving van Weesp geen enkele natuurbegraafplaats is. Natuurbegraafplaatsen liggen in de bosrijke gebieden buiten de randstad. U ziet: een begrafenis is niet plaatsgebonden en hoeft dus niet perse in Weesp plaats te vinden. Iedereen mag kiezen waar hij of zij begraven wil worden.

crematie regelen in amsterdam

Crematie regelen in Weesp

Het regelen van een crematie in Weesp biedt zelfs nog ruimere mogelijkheden. Het is zeker niet verplicht om de afscheidsbijeenkomst te laten plaatsvinden in de aula van het crematorium. Wij adviseren u zelfs om te kiezen voor een locatie die 100% aansluit bij uw wensen. Een bijeenkomst buiten een crematorium is vaak ook nog goedkoper. Bovendien heeft u dan niet te maken met tijdsdruk door een volgende crematie. Passend Afscheid brengt de overledene na afloop van de afscheidsbijeenkomst naar het crematorium voor crematie. Wilt u mee? Dan regelen wij dat!

Contact opnemen met Passend Afscheid

Kunnen wij uw vragen over het regelen van begrafenissen en crematies en de persoonlijke persoonlijke begeleiding van Passend Afscheid in Weesp beantwoorden? Wij nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en onze no-nonsense werkwijze

Melden van een overlijden in Weesp

Wilt u een overlijden in Weesp melden? Bel dan met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.