Uitvaartzorg Zaandam

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Voor de meest persoonlijke en onvergetelijke uitvaart

Het overlijden van een dierbare zorgt voor veel verdriet. En het zorgt voor een moeilijke periode waarin veel geregeld moet worden en waarin u veel belangrijke beslissingen moet nemen. De dagen tot het afscheid in Haarlem tot de dag zelf vormen uw laatste herinneringen. Want wat is er dan mooier en onvergetelijker dan een afscheid dat helemaal is toegespitst op uw dierbare? Met onze persoonlijke service en ondersteuning kunt u met Passend Afscheid rekenen op uitstekende uitvaartzorg in Zaandam.

Afscheid tot in detail geregeld in Zaandam

Nadat wij uw melding van het overlijden van uw dierbare in Zaandam ontvangen hebben, zorgen wij ervoor dat alle dringende zaken zo snel mogelijk geregeld zijn. Of het nu dag of nacht is; wij komen direct naar de overledene toe en brengen de overledene met eigen rouwauto naar de door u gewenste locatie. Ook doen wij direct aangifte van overlijden bij de gemeente Zaandam. Verder bespreken we een aantal zaken met u. Waar doen we de laatste verzorging van de overledene, thuis of op een andere locatie? En in welke kleding wilt u de overledene opbaren en in welke kist? En wordt het cremeren of begraven in Zaandam? Al deze, en andere, belangrijke vragen gaan wij samen met u beantwoorden.

uitvaart Zaandam

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Begrafenis regelen in Zaandam

Een begrafenis in Zaandam kan op twee plekken. U kunt de begrafenis laten plaatsvinden op een gemeentelijke begraafplaats of op een bijzondere begraafplaats behorend bij een kerkgenootschap. Er is een derde mogelijkheid: een begrafenis op een natuurbegraafplaats. Maar natuurbegraafplaatsen zijn in de regio Zaandam niet voorhanden. Die liggen uitsluitend buiten de randstad in bosrijke omgevingen. Kortom: u mag dus altijd zelf kiezen waar u een begrafenis laat plaatsvinden. Dat hoeft niet perse in uw woonplaats Zaandam te zijn.

begrafenis regelen in amsterdam

uitvaart Zaandam

Crematie regelen in Zaandam

Voor het regelen van een crematie in Zaandam heeft u alle vrijheid in het kiezen van de locatie van de afscheidsbijeenkomst. U bent niet verplicht om te kiezen voor de aula van het crematorium. Wilt u een echt persoonlijk afscheid? Kies dan voor een locatie die 100% aansluit bij uw wensen. Bovendien is dat vaak veel goedkoper dan in een crematorium en is er ook geen tijdsdruk. Als u dat wenst is zelfs een afscheidsdienst bij u thuis in Zaandam mogelijk. Passend Afscheid brengt de overledene na de afscheidsbijeenkomst naar het crematorium. Wilt u mee? Dan kan dat ook!

Contact opnemen met Passend Afscheid

Wilt u meer informatie over het regelen van begrafenissen en crematies en onze persoonlijke begeleiding in Zaandam? Wij nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Passend Afscheid via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Melden van een overlijden in Zaandam

Wilt u een overlijden in Zaandam melden? Bel dan met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.