Uitvaartverzorging

  • Persoonlijke uitvaart
  • Transparante begroting
  • Wij innen alle uitvaartverzekeringen
  • 24/7 bereikbaar
  • Volledige ontzorging

Voor het verzorgen van een persoonlijke uitvaart

Het overlijden van een dierbare betekent een intense tijd. Juist in een tijd van groot verdriet staat u voor de taak om allerlei belangrijke beslissingen te nemen. De dagen tot de uitvaart en de dag van het definitieve afscheid vormen uw laatste herinneringen. Hoe beter het afscheid past bij uw dierbare, hoe mooier deze herinnering. Met de uitvaartverzorging van Passend Afscheid weet u zeker dat u passend afscheid kunt nemen van uw dierbare. Passend Afscheid is de uitvaartverzorger die u zorgeloos door een moeilijke periode heen loodst.

Uitvaartverzorging vanaf het eerste tot het laatste moment

Als uitvaartverzorger regelen wij direct alles wat bij een overlijden komt kijken. Wij komen direct naar de overledene toe, ongeacht het tijdstip. Met onze eigen milieuvriendelijke rouwauto brengen wij uw dierbare naar de locatie die u uitgekozen heeft. Wij doen direct aangifte van overlijden in de woonplaats van de overledene. Daarna bespreken wij met u hoe we de uitvaart voor u kunnen verzorgen: doen we de laatste verzorging thuis of op locatie en welke kleding krijgt de overledene aan? En waar vindt de opbaring plaats? Is hiervoor rouwvervoer nodig en welke kist kiest u? Kortom veel vragen die beantwoord moeten worden. Wij begeleiden u hier uitgebreid bij.

uitvaartverzorging naar wens bij Passend Afscheid

Vrijwel direct na het overlijden moeten er al veel stappen worden gezet.

Zorg voor een passende en persoonlijke uitvaart

De uitvaart moet natuurlijk zo persoonlijk mogelijk zijn. Welke sfeer krijgt het afscheid? Intiem, sober, uitbundig, informeel of vernieuwend. Het afscheid van een kind krijgt weer een heel andere vorm. En heeft u al eens gedacht aan een groene uitvaart? Wij kunnen een uitvaart op maat op veel locaties voor u organiseren, in een gebedshuis, maar bijvoorbeeld ook op een boot, in een bar, in een winkel of zelfs op een sportlocatie. De persoonlijke uitvaartbegeleiding van Passend Afscheid houdt in dat wij, desgewenst, alles voor u regelen: van rouwkaarten tot grafsteen en eventueel assieraden.

uitvaartverzorging

Geen zorgen over de kosten van de uitvaart

Uitvaartverzorging op maat betekent voor ons ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten van de uitvaart. Passend Afscheid denkt met u mee en houdt rekening met uw beschikbare budget. U krijgt altijd een helder kostenplaatje waarop alle onderdelen gespecificeerd staan. Wij werken met een aannametarief voor alle uren die wij maken om het afscheid goed te laten verlopen. Heeft u een uitvaartverzekering? Bel dan altijd eerst uw uitvaartverzorger. Pas wanneer Passend Afscheid aangifte heeft gedaan bij de gemeente, kan met de verkregen overlijdensakte de melding bij de uitvaartverzekering worden gedaan. Wij innen alle uitvaartverzekeringen. Ook dat verzorgen wij voor u!

Contact met Passend Afscheid

Wilt u meer weten over de persoonlijke uitvaartzorg van Passend Afscheid? Neem gerust contact op met ons op voor meer informatie via 020-2103770, of stuur een e-mail naar contact@passendafscheid.nl.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met Passend Afscheid via 020 – 6991990. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.